Hiša vina Doppler

Mihaela se s Hišo vina Doppler trudi ustvariti nove uspehe. Vinu in vinogradu namenja vso svojo strast, ljubezen, predanost. Za naročnico smo pripravili celovito prenovo blagovne znamke, logotip, promocijske in druge materiale. Prenovili smo vse linije vinskih in peninskih etiket ter vinoljubom predstavili avtentične zgodbe Hiše vina Doppler. Znanje in ljubezen do vinogradov se pri Dopplerjevih predajata iz roda v rod in kdo ve, morda se bodo nekega dne po vinogradu sprehajale Lina, Lana ali pa Lena in pripovedovale nove zgodbe svojim potomcem.

Vsaka etiketa pripoveduje svojo zgodbo. Ottonel razgrinja pripoved o čudežni vrnitvi ukradenega ali izgubljenega dedkovega poročnega prstana.

Dopplerjev efekt odstira zgodbo o neusahljivi volji in pogumu Ivana Dopplerja. Bolnemu in shiranemu je vaška zdravnica po njegovi vrnitvi iz Dachaua priporočila čašo rdečega na dan, ki je pripomogel, da je dočakal 93 let. Z dodelavo etikete, izsekom, je simbol rdečega efekta dodatno izpostavljen.

Življenje v Hiši vina Doppler je polno spominov, vtisov ... A najžlahtnejši so spomini in zapisi gostov, ki zadovoljni odhajajo in se vedno znova vračajo.

Hiša vina Doppler se nahaja na 380 metrih nadmorske višine in 9-ih hektarjih, kjer se vam bo ob prihodu na vrh dodobra odprlo srce. Bogastvo zgodovine in tradicije, ki se široko razprostira med šentiljskimi griči in pesniško dolino, smo upodobili na etiketi 360.

Zgodba peninske etike Diona riše subtilna portreta matere in hčere, katerih ljubezen povezuje generacije v preplet sreče, hrepenenja, življenja. Z zorenjem barve bledijo, a slika postaja vse jasnejša, obrisi vse močnejši.

Življenje v Hiši vina Doppler je polno spominov, vtisov ... A najžlahtnejši so spomini in zapisi gostov, ki zadovoljni odhajajo in se vedno znova vračajo. Najbolj iskrive spomine in vtise smo natisnili na etikete litrskih hišnih vin.