Dobrodošli v svet
dobrih zgodb.

Ustvarjalni.

Smo butična marketinška agencija, ki jo poganjamo multidisciplinarni, kreativni ljudje, usmerjeni v rast vašega podjetja.

Sveži.

Imeti sveže ideje je kul. Priti tja pomeni večkrat reči »ne«, preden rečemo »da, to je to«. Obožujemo sveže ideje in neskončno radovednost.

Dovolj majhni.

Še vedno smo dovolj majhni, da smo vedno osebni in prilagodljivi, a hkrati dovolj veliki, da lahko izvajamo zapletene projekte brez birokracije, ki jo najdemo pri velikih.

image description2
Poslovno usmerjeni.

Ko zmagate vi, zmagamo mi. Naši naročniki so vse in odlično partnerstvo je za nas več kot vse.

Če iščete sveže ideje, vas vabimo, da si ogledate naše dozorjene. Naše delo

Spijte skodelico kave z nami.

Smo ljubitelji kave in občasno potrebujemo dodatno gorivo. Če želite deliti svoje misli, ideje ali pa samo iščete nekoga, ki razume, da se najboljše blagovne znamke redko zgodijo po naključju, vljudno vabljeni. Pridružite se nam pri skodelici kave, dveh ali treh, za navdih, druženje in sveže ideje. Vabljeni v kreativno tovarno, kjer ustvarjamo velike stvari na srčni pogon.

Nekatere velike stvari, ki smo jih ustvarili

Vaša zmaga je naša zmaga.

Zmaga našega naročnika pomeni zmago za nas, ustvarjalce. Poslušamo, sprašujemo, slišimo celo takrat, ko nič ne rečete. Radi delimo svoje znanje, izkušnje in navdihujemo z iskrenimi zgodbami.

Goran Radinović Goran Radinović

Vabljeni k ogledu našega Showreela in njegove posebne projekcije.

Goran Radinović Goran Radinović

Kljub rasti in širitvi delovanja agencije ostajamo zvesti in hvaležni našim obstoječim naročnikom

Goran Radinović Goran Radinović

Ko sem nekoč prejel majico z logotipom, natisnjenim na levi srčni strani, sem jo prejel z najslabšim možnim priporočilom lastnika te majice: “...za prah brisati je dobra..”