Aritmija je butična marketinška agencija,
katere srce je multidisciplinarna skupina kreativnih ljudi, usmerjenih v rast vašega podjetja.

Vsebine ustvarjamo celovito

Ustvarjamo celostne vsebine, ki temeljijo na strateškem pristopu. Osredotočeni smo na ustvarjanje, distribucijo ustrezne in dosledne vsebine, da bi pritegnili, obdržali ciljno skupino ter jo spremenili v goreče sledilce.

Upravljamo znamke

Gradimo blagovne znamke, ki so veliko več kot le logotip, vsebina ali pripoved. To so zgodbe, sestavljene iz dejstev, dejanj, občutkov, razlag, impulzov in odzivov, ki so temeljna resnica blagovne znamke.

Oblikujemo

Oblikujemo rešitve, s katerimi vzpostavljamo red in funkcionalnost, pri tem pa se osredotočamo na najpomembnejši vidik sporočilnosti. Radi ustvarjamo, ilustriramo, navdihujemo in premikamo meje mogočega.

image description2
Ustvarjamo dogodke

Snujemo popolne in edinstvene dogodke, ki puščajo pečat. Zakulisje je naš glavni oder, načrtovalec dogodkov je naš redni spremljevalec in orodje za merjenje učinkov naše odličnosti.

Če iščete sveže ideje, vas vabimo, da si ogledate naše dozorjene. Naše delo

Spijte skodelico kave z nami.

Smo ljubitelji kave in občasno potrebujemo dodatno gorivo. Če želite deliti svoje misli, ideje ali pa samo iščete nekoga, ki razume, da se najboljše blagovne znamke redko zgodijo po naključju, vljudno vabljeni. Pridružite se nam pri skodelici kave, dveh ali treh, za navdih, druženje in sveže ideje. Vabljeni v kreativno tovarno, kjer ustvarjamo velike stvari na srčni pogon.

Nekatere velike stvari, ki smo jih ustvarili

Vaša zmaga je naša zmaga.

Zmaga našega naročnika pomeni zmago za nas, ustvarjalce. Poslušamo, sprašujemo, slišimo celo takrat, ko nič ne rečete. Radi delimo svoje znanje, izkušnje in navdihujemo z iskrenimi zgodbami.

Zmaga Nataša Dover Zmaga Nataša Dover

Veliko krat mi zastavijo vprašanje kakšna je razlika med "malimi" in "velikimi" klienti….

Zmaga Nataša Dover Zmaga Nataša Dover

Z novim načinom dela na daljavo, tudi od doma, je interno komuniciranje pridobilo dodatno veljavo.

Zmaga Nataša Dover Zmaga Nataša Dover

Šport je od že nekdaj moja strast. Že kot otrok in kasneje mladinka, sem bila s športom aktivno povezana. Sprva kot tekmovalka, kasneje kot športna funkcionarka, še nekoliko kasneje pa profesionalno, v okviru upravljanja sponzorstev in donacij v enem izmed večjih slovenskih podjetij.