Letošnji decembrski pogled na leto, ki se izteka, prikliče trenutke, ki so bili resnično enkratni. Letos smo se večkrat kot kadarkoli prej razveselili zlatih, bronastih ter ostalih nagrad in priznanj, prav tako smo večkrat kot kadarkoli prej stisnili roko novemu naročniku.

Kljub resnično fantastičnim dosežkom, se mi zdi naš dosežek tudi to, da smo se kot agencija nekaj novega naučili, dobili priložnost za ustvarjanje na projektu, ki smo si ga želeli, spoznali nove odlične sodelavce. Gre za dosežke, ki jih je težko izmeriti, a so bistveni za rast sodelavcev in agencije. S tem smo postali zrelejši, odgovornejši, pametnejši in to nas navdihuje bolj kot izkaz poslovnega izida, ki se bo letos ustavil pri podobnih številkah kot lani.

Letos smo s sodelavci prejeli 3 zlate nagrade na Slovenskem oglaševalskem festivalu, bronasto nagrado na Zlatem bobnu in se zavihteli na 2. mesto najboljših agencij v regiji, da ne omenjam ostalih res super priznanj iz Brumna in Packaging of the world.

Človek bi si težko želel kaj več, pa vendar obstajajo naše kolektivne želje in cilji visoki. V novo poslovno leto vstopamo optimistično, kljub slabšim gospodarskim napovedim. Ostajamo dovolj majhni, kar nam še vedno omogoča osebni odnos, poštene cene in vrhunski servis, a hkrati dovolj veliki, da bomo lahko ustvarjali zapletene marketinške projekte. Svoje delo bomo nadaljevali regijsko, hkrati bomo prvič ustvarjali v tujini, prvič celo na drugem kontinentu.

Kljub rasti in širitvi delovanja agencije ostajamo zvesti in hvaležni našim obstoječim naročnikom, s katerimi si bomo še vedno prizadevali ustvarjati projekte, ki bodo prinašali vrhunske rezultate.