Mestna občina Maribor

V središču mesta smo postavili različne urbane športne poligone, na katerih so se v enostavnih športnih izzivih preizkusili številni mimoidoči.

Izkušnjo pravih športnih dvobojev smo z ambasadorji projekta prenesli na nevtralni teren, v središče mesta. Tomaž Barada in Marcos Tavares sta se pomerila v skoku po eni nogi na stopnicah. Filip Flisar in Simon Marčič sta se pomerila v trebušnjakih, sklecah in teku nazaj. Urbano košarko, z metom papirčkov v koš za smeti, sta igrali predstavnici dveh lokalnih podjetij, Snage in Marproma.

V okviru projekta »Maribor - Evropsko mesto športa« smo za Mestno občino Maribor izvedli integrirano kampanjo aktivnega preživljanja prostega časa s številnimi ambasadorji, ki so se pomerili v različnih športnih izzivih.

Začnite zdaj, vendar nikoli ne odnehajte! Ambasadorji kampanje: kapetan NK Maribora Marcos Tavares, Tyra Barada in Tomaž Barada, predsednik Športne Zveze Maribor.

Kako malo je potrebno storiti za zdrav način življenja. In kako neverjetno preprosto je to storiti. Skupaj smo lahko veliko bolje pripravljeni na spremembe!